Lite hjälte?

Matte kramade mig och sa att jag var lite hjälte. För det var för min skull som vi skulle ta bilen istället för att gå.
Hundar som inte vill gå tänker ni. Men jag har lite ont i trampdynan och haltar lite. Vi skulle gå en promenad och hyra en film. Men eftersom jag haltade så gick vi till bilen istället.
Då hade någon dum tjuv slagit sönder fönsterrutan och stulit mattes handväska som hon hade glömt i bilen. Matte och husse blev ledsna och det kändes lite olustigt att någon hade gjort så mot vår bil. Jag hade hört något konstigt och försöka skälla men matte lyssnade inte på mig sa bara att jag skulle sluta skälla. Men hon förstod sedan att jag hade hört tjuvarna och försökte varna och kallade mig hjälte. Det kändes väldigt bra att vara lite hjälte.
Tänkte att matte ville leka idag. Men hon var upptagen med att äta filmjölk. Kvinnor kan väl göra två saker samtidigt eller?
Här inne bakom buskarna finns en liten kanin. Jag har försökt att fånga honom i tre dagar. Attans så snabb han är.
Idag sprang jag efter den när en hund dök upp. Då sprang kaninen efter hunden. Jag blev så snopen att jag helt stannade upp och matte fick då tag i mig. Jag som tänkte att vi skulle ha kanin till middag. Men matte tyckte inte alls det hela var kul. Det är ju en dag i morgon också och nu vet jag vart kaninen bor. Fast matte säger att jag inte får jaga den lilla söta kaninen. Får se om jag lyssnar på henne.
 
Denna vecka har varit mysig.  Ungarna har varit hemma från skolan och sportat. De har nämligen sportlov. Först tyckte jag matte sa spottlov och att de skulle vara hemma och spotta. Ungarna har väl följt med lite extra på mina promenader i alla fall och jag har hela tiden haft någon att leka med. Kan vara sportlov hela tiden om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 

Matte far runt...

Som vanligt har matte varit upptagen och farit runt som en skållad råtta. Fast lite mer än vanligt.  Ungefär som i julas. Hon putsar och fejar och tycker att jag är mest i vägen. Men hon säger att det är för en god sak. Matte och husse har hittat ett stort hus som vi ska köpa om vi får sålt lägenheten som vi bor i nu.
Här är min husse och matte. Glada över att få köpa hus. Men allt är visst inte helt färdigt ännu.
Här spanar jag ut i det nya huset.
Så här ser det ut. Stor trädgård att gräva i och en massa träd att pinka in sitt revir på.
Ni får hjälpa mig att hålla tassarna så att allt ordnar sig och vi kan flytta in 1/4 som planerat.
Om någon vill köpa en lägenhet så finns det en fin i Halmstad och Väderögatan 9b. Nytt fint kök säger matte att jag ska skryta om och att det finns annons på Hemnet.
Så ser det ut från ett håll. Köket alltså.
Annars så tycker jag det är tråkigt att snön har försvunnit. I går var jag hos mina hundvakter Anders och Linda. Då blev jag så lerig och smutsig när jag var i hundrastgården att de fick duscha mig. Jätteläskigt och ännu värre var att jag nu luktar människa De tvålade in mig med lite människoduschcreme. Hur långt får en människa gå? Jag har försökt rulla i allt för att bli av med doften. Snart är den nog borta. Nästa gång de ska duscha mig kommer jag vägra. Matte har kramat och sniffat på mig jättemycket och hon tycker jag luktar så gott. Hoppas hon inte tror att hon också ska få duscha mig med människotvål.
Nu får ni ha en trevlig helg och puss puss på er.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0